Sunday, 20 November 2016

Bento #52 - - Roti Telur


Assalamualaikum....

Menu bento kali ni antara menu favourite kami sekeluarga.. Menu yang sangat simple even budak kecik pon boleh buat rasanya. hehehehehehe... 


Cuma kalau uolls nak variety kan korang blh la letak sosej ka, bawang ka, atau apa2 je la yang korang nak masukkan dalam telur tu.. tapi anak2 i even i sendiri pon memang lebih prefer kosong cam ni.. Tak la heavy sangat


ROTI TELUR
by che eda
daridapuraida.blogspot.com

Roti putih (tak kisah brand apa)
Butter
Telur - pukul masukkan sedikit garam.

-panaskan pan dengan sedikit minyak n butter
-sapu butter pada roti
celup roti dalam telur tadi dan terus masukkan dalam pan.
-dah kuning-kuning terbalikkan lagi sebelah.

dah siap


selamat mencuba mommies.. Happy Bento-ing

No comments:

Post a Comment