Tuesday, 15 November 2016

Bento #49 - - - Sandwich Telur


Assalamualaikum....

Bersiaran lagi hari ni menghabiskan entri2 yang tak terupdate ni hahahaha.. Uolls kalau nak tgok latest update blh follow cheq no kat fb.. Lebih updated la sana 


sini tunggu ada masa n ruang baru blh update la.. sebabnya malas nak buka laptop hahahaha... Kat handset susah la pula nak update blog. Macam tak mesra alam hahahaha... Kali ni bento agak simple.. sandwich telur ja.. Just macam biasa telur sapu mentega then telur digoreng letak atas roti n tabur sedikit lada sulah dengan sos tomato la tuk anak2 i.. 


Salad i letak juga sebabnya salad dorang makan.. Tomato ikut musim kalau buat sardin i slalu masukkan dlm sardin so totally dorang akan makan.. Kalau cam ni kadang dorang keluarkan juga hahahahaha

Itu saja perkongsian kali ni... 
Happy Bento-ing

No comments:

Post a comment