Monday, 24 October 2016

Bento #40 - - - Meatball


Assalamualaikum.....

Bento hari ni tuk my kiddos simple je.. Sebabnya mood m suda mariii hahahaha mood ke laut... So mama pon apa lai mencari menu yang simple2 supaya cepat je nak siapkan... Hiasa pon semua kelaut.. stakat pacak tiang ja hahahaha....

Jangan buat slalu ek.. No no no... Tak baik tau cam tu mama.. Tapi kan walaupun menu ni sangat simple tapi menu ni menu favourite anak2 i.. Dorang ni kalau dapat meatball memang xnampak benda lain dah hahahaha... So ok la kan walaupun menu malas tetap menjadi pujaan hati anak2 hahahaha


Meatball ni i beli ja yang ready made.. chill kan dulu then goreng la cam biasa.. i tak pakai minyak yang banyak... So menu yang simple ni tak de la resepi untuk dishare.. hanya untuk tatapan umum je la hahahaha... ok baiiii

No comments:

Post a comment