Wednesday, 19 October 2016

Bento #36 - - - Nasi Mom n Daughter Love Lexus


Assalamualikum...

Bento hrni meriah skit hahahaha.. Tapi tak nampak sangat pon rupa mak dengan anak tu.. Haish tangan keraih kajung tui la.. hahahahaha sorry la kalau ada yang tak faham keraih kajung tu apa no hehehehe....


Actually munchy's ada buat pertandingan bento. So saja la mencuba nasib... Kalau ada rezeki alhamdulillah la kan walaupun saguhati hahahaha... So menerai la buat yang ni tuk first bento bersama munchys kikiki... Lawak ja tgok bento ni


Aida letak Nasi putih, sayur campur dengan ayam goreng... Simple je sebab senang anak-anak nak bawa... Untuk baju tu macam biasa aida hanya gunakan lempeng. Sapa2 yang nak try blh try tapi buat lawa lagi dari i pnya tau hahahaha... k baiiii

No comments:

Post a comment