Wednesday, 9 March 2016

Bento #2 - - - Pasta Outer Space Aglio Olio

Assalamualaikum.....

Hari ni second day berbento.... Bagi anak2 bawa pasta outer space Aglio olio... Normally orang akan buat dengan spaghetti kan tapi kali ni aida masakkan resepi ni dengan pasta. 



Pasta outer space ni aida beli kat aeon.. Bila bercorak cam ni anak2 pon suke je nak makan. Actually resepi aglio olio ni pedas2 skit sebab letak chilli flakes... tapi memndangkan anak2 i ni lidah omputih, tak makan pedas, so i tak letak la chilli flakes tu.. karang tak boleh makan naya ja kan



Hari ni deko simple sikit la kan... Tak de hias2.. Baru berjinak2 hahahaha.... Nanti kita deko yang sempoi2 skit no....



so bento anak hari ni pasta outer space aglio olio dengan roti putih inti choc.... 
yummy...

No comments:

Post a Comment