Wednesday, 8 March 2017

Bento #71 : Nasi Ayam Spongbob Squarepants

Assalamualaikum....

Apa khabar mommies.. Bento menjelma lagi hari ni dengan nasi ayam spongebob squarepants hahahaha.... Nak buat simple2 je so buat yang ni sebab tak yah nak kepal2 nasi dah hahaha...

Menu nasi ayam ada dah pernah up dulu kalau xdak dlm blog p skodengan kat fb na... So design yang super duper simple gaya orang malaih ni uolls blh la ambik idea.... tu ja stakat ni na.. Nak chow dulu...



Happy Bento-ing

No comments:

Post a comment