Monday, 2 January 2017

Bento #57 - - Roti Bear chocolate

Assalamualaikum....

Apa khabar mommies... Bento apa mommies bawa hari ini untuk anak-anak kesayangans... hehehehe... Untuk hari ni anak i request bento simple je... Dorang nak roti jer...


Bila bawa roti actually anak2 ni suka makan roti berintikan chocolate.. selain nutella aida suka juga beli satu brand ni.... DELI sebab rasa dia lebih kurang ja macam nutella tapi harga dia lebih murah la berbading nutela...


so mommies yang mana nak cari pengganti untuk nutela blh try brand ni... Tapi kalau dah sebati rasa nutella tu memang hadap yang tu jela kan hahahahaha....


Roti ni just tekap acuan jer ye mommies...  sekeping roti blh dapat dua bear.... hehehehe...

Happy Bento-ing

No comments:

Post a comment